

British Sportscar Weekend feat. MG Car Club & Morgan Championships Donington Park National Saturday 14 - Sunday 15 July 2018

SATURDAY - Gates open at 7:30

09:05	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge	Qualifying	15 mins
09:30	MG Nottingham MG Trophy	Qualifying	15 mins
09:55	MGCC TN Racing BCV8 Championship	Qualifying	15 mins
10:20	MGCC Cockshoot Cup	Qualifying	15 mins
10:45	Equipe 3 Hour Classic Relay	Qualifying	60 mins
12:00	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge	Race 1	20 mins
12:20	Lunch Break		45 mins
13:05	MG Nottingham MG Trophy	Race 2	20 mins
13:40	MGCC TN Racing BCV8 Championship	Race 3	30 mins
14:25	MGCC Cockshoot Cup	Race 4	20 mins
15:00	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge	Race 5	20 mins
15:35	Tea Break		15 mins
16:00	Equipe 3 Hour Classic Relay	Race 6	180 mins

SUNDAY - Gates open at 7:30

09:05	The Peter Morgan Memorial Race Part 1	Qualifying	15 mins
09:30	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup – with MG Cup	Qualifying	15 mins
09:55	The Peter Morgan Memorial Race Part 2	Qualifying	15 mins
10:20	MGCC Iconic 50s	Qualifying	15 mins
10:45	MGCC Triple-M Register Challenge Race	Qualifying	15 mins
11:10	Equipe Classic Racing 30 minute Sprint Race	Qualifying	15 mins
11:40	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup – with MG Cup	Race 7	20 mins
12:15	The Peter Morgan Memorial Race Part 1	Race 8	20 mins
12:50	MG Nottingham MG Trophy	Race 9	20 mins
13:10	Lunch Break		45 mins
13:55	The Peter Morgan Memorial Race Part 2	Race 10	20 mins
14:30	MGCC Cockshoot Cup	Race 11	20 mins
15:05	MGCC Iconic 50s	Race 12	20 mins
15:40	MGCC Triple-M Register Challenge Race	Race 13	15 mins
16:10	Equipe Classic Racing 30 minute Sprint Race	Race 14	30 mins
16:55	The Peter Morgan Memorial Race Part 1	Race 15	20 mins
17:30		D 14	20
17.50	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup – with MG Cup	Race 16	20 mins